Har du brug for
ældrepleje?

Vi lever i et samfund, hvor antallet af ældre bliver ved med at stige. Flere borgere får derfor brug for hjælp i hjemmet og til personlig pleje. Dette kan vi hos Kær hjælpe dig med. Vi hjælper med professionel ældrepleje i Holstebro, Skive og Lemvig kommune og har siden 2009 fungeret som tilbud til borgerne i kommunerne.  

 

Hjælp til personlig pleje og andre gøremål

Hvis du vælger privat ældrepleje hos os, kan du bl.a. få hjælp til personlig pleje, rengøring, indkøb og andre praktiske gøremål i hverdagen. Vores fornemste opgave er at hjælpe dig med de ting, du ikke længere selv kan klare eller overskue. Hos os er der plads til at have hjertet med i hele besøget, og vi er et stærkt team, hvor der bl.a. er samarbejde med sygeplejersker, fysioterapeuter og ergoterapeuter.

 

Du får en fast hjælper

Hos Kær bliver du tildelt en fast hjælper, som vil give dig større tryghed og nærvær. Dog kan der under ferieperioder og sygdom være andre hjælpere involveret. Når vi hjælper med ældreplejen, sikrer det, at vi kender vores borgere rigtigt godt, og vi ved præcis hvad der skal til, for at hverdagen kommer til at fungere bedst muligt.

 

Hvis du ønsker at vide mere omkring privat ældrepleje, er du velkommen til at ringe på telefon 2775 7778. Vi ser frem til at hjælpe dig.

    kær.dk  ·  Lægårdvej 86C  ·  7500 Holstebro  ·  T 2775 7778  ·  kontakt@krpl.dk

    kær.dk  ·  Ågade 1A st ·  7620 Lemvig  ·  T 2775 7778  ·  kontakt@krpl.dk

    kær.dk  ·  Resenvej 89 ·  7800 Skive  ·  T 2775 7778  ·  kontakt@krpl.dk